Uiga o Meafaigaluega Tu'ufa'atasi mo Togafitiga Lafoa'i

1. Laititi tulagavae

E iai mana'oga o le fola la'ititi, e le fa'atapula'aina i taimi.O loʻo i ai manaʻoga o le laʻititi o le fola o le fale, faʻasolosolo faʻagasologa faigofie, e le faʻatapulaʻaina i taimi.E mafai ona fetaui mo toetoe o soʻo se taimi.

2. Fa'aitiitia le palapala

I le taimi lava e tasi, i lalo o le tulaga o le maualuga o le faʻatinoina o galuega, o le lapisi o totoe i totonu o le MBR membrane tane e matua maualalo, ma o le tau o le togafitiga o le palapala o le a faʻaitiitia.

3. E mautu le otaota

O le biofilm technology ua faʻaaogaina, o le faʻaogaina o le otaota e sili atu le maualuga nai lo le tane faʻafefe masani, ma o le togafitiga e lelei tele.A maeʻa togafitiga, e matua manino lava le lelei o le otaota, ma o le tele o siama ma siama i totonu o le otaota e aveese, lea e mafai ona toe faʻaaogaina saʻo e pei o vai e le inu, ma e iai le avanoa e faʻaoga lautele.Ma o le a faʻalavelaveina ai foi le microorganism, ina ia mafai e meafaigaluega ona maua se maualuga maualuga microbial concentration, faʻaleleia le lelei o le masini tali mo togafitiga otaota, ma i le taimi lava e tasi e mafai ona faatumauina le lelei o le vai, ina ia maua ai se otaota lelei. aafiaga togafitiga.

4. Mea fa'aleagaina

I le taimi lava e tasi, e mafai foi e meafaigaluega ona faʻaogaina le faʻagasologa e tuʻu ai nisi o mea faʻamaʻi faʻamaʻi i totonu o le vai.

Sefulu tulaga lelei o le tu'ufa'atasia o mea faigaluega fa'amama otaota i totonu o aiga

E tusa lava po o le a le faʻaogaina o otaota otaota i le taulaga poʻo le faʻaogaina o otaota otaota i nuʻu, o le faʻaogaina o masini faʻaogaina o otaota fale e sili atu ona faʻaaogaina, o lea i le gaioiga moni, o le a le lelei o le tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi faʻaoga fale?

5. Meafaigaluega fetuutuunai

O le mea muamua o le tu'ufa'atasia o mea faigaluega mo le fa'amama otaota.I le faagasologa o le faʻapipiʻiina, e tolu filifiliga mo faʻamatalaga.O lenei mea e mafai ona tuʻu i luga o le eleele, poʻo le semi tanumia, pe tanumia atoa i luga o le eleele.Afai e te filifilia se auala tanu, o le ai ai foi se aafiaga insulation faapitoa, ma i le tulaga o le pisa maualalo, o le a faaitiitia ai le leaga aafiaga o le pisa ma le manogi i tagata lata ane.O le eleele i luga e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma pakaga, faʻamatagofieina poʻo isi fanua faufale, faʻasaoina tau faufale ma faʻaititia le fola.

6. Maualuga maualuga

O meafaigaluega fa'apipi'i tu'ufa'atasiga mo le fa'aogaina o otaota vale i totonu o aiga o lo'o fa'aogaina ai tomai fa'aola ola, lea e la'ititi ma sili atu ona masani i le lelei o le suavai.E faʻateleina ai foʻi le teteʻeina o uta, faʻamautu le lelei o le vai o le otaota, ma faʻaitiitia ai le tau o le taulimaina.


Taimi meli: Iul-13-2021